HTML

paranoid a droid

Tudsz egy jó összeesküvést? Megfigyelnek az UFÓk? Lehallgat a szomszédod, aki CIA ügynök? Mikrofont tettek a macskádba? Írd meg mitől parázol a figyelnek@gmail.com -ra. Paranoiablog, avagy Eye in the Sky.

Friss topikok

Linkblog

A nagy és híres elméletek

2008.03.04. 20:50 jpKeller

Találtam egy ilyen oldalt, ez összefoglalóan és izgalmasan leír csomó összeesküvés-elméletet, amikről már mindenki hallott néhány szót, tesség szemezgetni:

http://www.valtozovilag.hu/tv/osszeeskuves.htm

persze a mi kis blogunk alapvetően olyan összeesküvésekre kiváncsi, amik nem kapnak ekkora népszerűséget. Tehát ha egy nap semmi sem jö össze, aztán estére még az eső is elered, hogy ne tudj hazamenni, na annak a hátterét szeretnénk felfedni.

Meg például azt, ami most éppen engem is érint, hogy ha az embernek nincs munkája, akkor miért találja meg az összes ismerősét a környeeztében, aki munkát keres? Akikről évek óta nem is hallott?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paranoia.blog.hu/api/trackback/id/tr60365761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása